Sayfalar

25.01.2010

Galatasaray : 1 - Gaziantepspor : 0


   Dün oynanması gereken Kasımpaşa - Bursa ve Beşiktaş - İstanbul BŞB maçları yoğun kar yağışı nedeniyle iptal olmuştu.Hiç şüphe yok ki bugün kü maç için de erteleme bekliyordum ancak dünden beri yoğun bir çalışmayla Ali Sami Yen futbol oynamaya elverişli bir hale getirilmiş. 

   Maça gelecek olursak üstün bir oyuna rağmen son vuruşlarda ki bitiriciliğin kötü olması skoru böyle oluşturdu bizim açımızdan.Nonda'nın maçın başında sergilediği futbol zaten bu maçın kısır döneceğinin göstergesiydi.Dakika 56' da Caner Erkin'in düşürülmesinin ardından kazanılan penaltıyı da kaçırması adeta çıldırttı herkesi.Dakika 75' de Arda Turan'ın nefis duran topunda Mustafa Sarp noktayı koydu ve ligin 2.yarısının ilk 3 puanını hanemize yazdırdı. 

   Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası son grup maçı için Ankara'ya gelicek Galatasaray.Bir aksilik çıkmazsa o maçta bulunucağım.İlk yarıda oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçının intikamını İstanbul'a bırakmadan Ankara'da alıcaz.                                                             OK LETS GO !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder