Sayfalar

14.03.2010

Bahreyn GP Alonso'nun


   Geçen sene Macaristan'da ölümden dönen Massa'nın takımı Ferrari bu sene favorimdi.Dün sıralama turlarının ardından Sebastian Vettel'in hemen ardından 2. olmuştu Brezilyalı.Bugün de Vettel'in 34 tur önde götürdüğü yarışta başına gelen talihsizliği Alonso avantaja çevirip ilk sırayı ardında ki Massa ise ikinci sırayı almış oldu.Kalan turlarda da rahat bir şekilde,hatasız devam edip damalı bayrağı gören ilk pilot oldu Alonso.Ardından Massa,Massa'nın ardından ise Lewis Hamilton geldi.3 yıl aradan sonra pistlere geri dönen Michael Schumacher 6. oldu.  

5 yorum:

  1. TV'yi açtıktan 10 dk sonra falan Vettel "teknik bir sorun var, galiba eksozda" diye mikrofonundan geçti. Ardından da öyle bir düşmeye başladı ki, yarış bittiğinde nerelere kadar inmişti. Şans işte...

    YanıtlaSil
  2. Evet ben izlerken bir aksilik çıkmadığı taktir de Vettel kazanır diyordum.Ancak yaşadığı soruna rağmen çok iyi bile götürdü yarışı.Ne olursa olsun Alonso ve Massa'yı podyum da görmek keyif verici oldu =)

    YanıtlaSil
  3. Schumy de yalan oldu, 6. mı ne oldu sanırım 30 saniye fark yedi galiba. :))

    YanıtlaSil
  4. Evet Schumi 6.bitirdi.Ferrari'nin bu sene araçları çok iyi Massa'nın harika geri dönüşüyle birlikte bu sezon daha çok podyum da görücez..İstanbul Park garanti zaten =)

    YanıtlaSil
  5. Benim pek ilgim yoktu aslında F1'e bu yıla kadar bundan sonra takip edicem gibi, hayırlısı. :))

    YanıtlaSil