Sayfalar

6.03.2010

Pkk Dışarı !


   Bursa'da sezonun ilk yarısın da oynanan olaylı maçın rövanşı için adeta Diyarbakır'lılar diş bilemişti günler öncesinden.Dün akşam saatlerinde Bursaspor'un Diyarbakır'a gelmesiyle start vermişti olaylar.Bugün ise maçın başlamasından hemen önce bir gazeteci atılan cisimlerden nasibini aldı ve hastaneye kaldırıldı.Göz yumup maçı oynatmaya kararlı olan Abitoğlu ise ancak dakika 17'ye kadar dayanabildi.

   17. dakika da Bursaspor'un kornerini kullanmaya giderken atılmaya başlanan cisimler yardımcı hakem Kemal Yılmaz'ın kafasına geldi ve Abitoğlu yardımcılarıyla birlikte maçı iptal etti.Aylardır konuşulan güvenlik önlemlerinin en son seviye de olacağı söylenen bir maçta bu kadar taş,bu kadar yabancı madde nasıl girdi acaba stada.İlk maçta Bursa'da yanlış olan ''Pkk dışarı'' söylemini bugün Diyarbakır'da doğruluyorum.Küme de kalma savaşı veren Diyarbakır bugün hem ceza alıcak,hem de maç oynamadan 3 puan kaybetmiş olacak.İntikam almak için savaş veren taraftarları seneye artık Bank Asya'da seyrederler takımlarını.  

   Bu arada ülkesini seven adam marşı okunurken saygı duruşun da durur ıslıklamaz...


7 yorum:

  1. onların ülkesinin marşı başka..

    YanıtlaSil
  2. Düşler sahnesin de yaşıyorlar ama unutmamalılar ki bu rüyanın sonu var uyanacaklar elbet..

    YanıtlaSil
  3. ıslıklınan istiklal marşı değildi; ıslıklanan bursadaki olaylardı. bu ülkeyi asıl bölmek isteyenler bursadaki olayları çıkaranlardır.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bursa'da olanları asla tasvip etmiyorum zaten.Ancak Diyarbakırspor taraftarı Trabzonspor maçında yaptığı gibi geçen hafta Denizlispor'a yaptığı gibi kendine yakışanı yapıp büyüklük gösterseydi bugün bunları tartışıyor olmazdık.

    YanıtlaSil
  6. http://www.bursasportv.com/index/video/vid/3108/Yorumsuz...

    İnsan olmayı öğrenmeleri gerek. Bursalı kardeşlerimiz yaptıklarına hiç pişman olmasınlar.

    YanıtlaSil
  7. Her ne olursa olsun şampiyonluk mücadelesi veren bir anadolu kulübünün oyuncularının canına zarar verilmesi söz konusu.Çok güzel provoke edilmişler.Öylesine gözleri dönmüş ki ilk maçta olayları çıkartan kişilerin intikamını Bursa'lı oyunculardan almak istediler.Bakalım federasyon da artık gözler..

    YanıtlaSil