Sayfalar

11.03.2010

O Eski Halinden Eser Yok Şimdi


   Aslında ilk maçta Milano'da turu vermişti Manchester United'a Milan.Rooney'i durduramayınca evinde kaybetmişlerdi.Dünde Old Trafford'da rövanşa çıktılar.İlk maçtan ders çıkartmışlar diye umuyordum Milan için.Biraz kıpırdanma var,evlerinde ki mağlubiyet akıllarını başlarına getirmiş diyordum ta ki Rooney sahneye çıkıncaya dek.

 

   İlk maçta hatalar zincirini oluşturan Bonera yine patlak veriyor kaptan Neville'in ortasında Rooney bu turda ki 3. kafa golünü atıyordu.Golden sonra kontrolü eline alan Manchester devreyi istediği gibi önde kapatıyordu. 

   İkinci yarının hemen başında ise Nani'nin harika pasında Rooney,Abbiati'nin de kalesini biraz geç terketmesini fırsat bilip turda ki 4. golünü atmış oluyordu.Ardından turdan ümidini kesen Milan'a bir tekme de Park Ji Sung ve Fletcher'dan geldi.Bugün 4 yiyerek İtalya'ya döndüler bu kadroyu yenilemezler ise daha farklı sonuçlar da alırlar.Bonera,Abate,Abbiati,Jankulovski,Borriello gibi isimler Milan'a yakışmıyor.Eğer eskisi gibi Şampiyonlar Ligi'nde başarılar istiyorlarsa bu isimlerden kurtulmalılar bir an evvel. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder