Sayfalar

14.03.2010

''Güvenç'' bile ''Kurtar''amaz Artık

   

   Bursa maçı çok konuşulmuştu.Kimisi Diyarbakıra haksız kefen giydirdiler diyordu.Kimisi Diyarbakırı suçlu buluyordu.Bugün bardağı taşıran son damla oldular.87.Dakika da İ.B.B'nin golünden sonra sahaya inip maçın tatil edilmesine sebebiyet verdiler.Göreve 2 hafta önce gelen Güvenç Kurtar yönetimin de henüz maç tamamlayamadılar.Ligin bitmesine 9 hafta kala küme düşen 2. takım da belli olmuş oldu.Önümüz de çok önemli Euro 2016 ev sahipliği vardı.2 haftadır yaşananlar yüzünden belkide ülkemiz de daha önce göremediğimiz böyle bir organizasyondan mahrum kalıcaz.

 

4 yorum:

  1. Şu görüntüleri izleyip Euro2016'yı bize verirlerse büyük sürpriz olur...

    YanıtlaSil
  2. İspanya ve İtalya medyasının Bursaspor maçı sonrası Türkiye reklamı hiç hoşuma gitmemişti.Ellerine bir koz daha vermiş olduk.Gerçekten Türk Futbol'unun gelişimi açısından çok önemli bir organizasyon umarım alabiliriz.

    YanıtlaSil
  3. O olaydan haberim yok benim. O maç görüntülerini mi kullanmışlar? ohooo, her hafta olay var dicekler, güvenlik 0 dicekler. geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  4. Evet senin de dediğin gibi Türkiye'de güvenliğin olmadığını yıllardır tribün terörünün engellenemediğini yazmışlar.Bakalım,bugün kü maçın kokusu yarın çıkar ortaya.

    YanıtlaSil